Erin Jessica Cahill

Erin Jessica Cahill (ur. 4 stycznia 1980 w Virginii) jest aktorką, najbardziej znaną z roli Jen Scotts w serialu Power Rangers Time Force.

Została Miss Juniorek Virginii w 1991. Ukończyła Brooke Point High School w Stafford w 1998. Jej mama, Deborah Cahill jest jej menedżerką.

Wybrana filmografia

  • Power Rangers Time Force (2001) jako Jen Scotts
  • Power Rangers Wild Force (2002) jako Jen Scotts
  • Jordan (2003) jako Tyler
  • American Dreams (2005)
  • Phantasy Star Universe (2006) jako Karen Erra
  • Dowody zbrodni (2007) jako Francis Stone
  • CSI: Kryminalne zagadki Miami (2007) jako Rachel Hemming
  • Nie z tego świata (2008) jako Elizabeth
  • Greek (2008) jako Trish
  • Bez śladu (2008) jako Brook Simms
  • Jak poznałem waszą matkę (2008) jako Heather Mosby
  • Chirurdzy (2008) jako Meg Shelley
  • Szpital miejski (2009) jako Cassandra
  • Detektyw Monk (2009) jako Callie Esterhaus
  • Agenci NCIS (2009) jako Jessica Summers
  • Mentalista (2009) jako Donna Hines
  • CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku (2010) jako Agent Pangle
  • Zaklinacz dusz (2010) jako Kelly Ferguson
  • Castle (2010) jako Cecily Burkett
  • Dr House (2010) jako Margaret
  • Cziłała z Beverly Hills 2 (2010) jako Rachel Ashe

Linki zewnętrzne

  • Profil na IMDb

…  

Opis osoby pochodzi z wikipedii

Dodaj komentarz